Næring

Planer om å starte egen virksomhet?

Enkelte går med planer om å starte egen virksomhet. Ta kontakt med Eigersund næring og havn om du har spørsmål eller trenger hjelp for å komme i gang.

Mange spørsmål melder seg. Hvordan skal jeg komme i gang? Hvilke organisasjonsmodell skal jeg velge? Hvordan registrerer jeg firmaet? Hva med regnskapet? Hvordan skal jeg markedsføre firmaet eller produktet ?

Det er mange institusjoner som arbeider med å hjelpe nyetablerere. Skape, Innovasjon Norge, I-Park, Fylkesmannens landbruksavdeling og Eigersund Næring og Havn KF arbeider for å hjelpe deg som har behov for noen å sparre med. Hjelpen er gratis.

Vi er positive til en samtale om hvordan du skal gå videre med dine ideer.

Kontaktperson:

Lars Kolnes

Daglig leder

telefon 481 20 267 eller e-post til lars.kolnes@eigersund.kommune.no

 

Lenker til oppstartshjelp

Du kan ta kontakt med Innovasjon Norge dersom du har en innovativ forretningsidé og ønsker hjelp for å få realisert den. De kan også bistå deg i å knytte kontakter eller bygge nettverk, utvikle bedriften din og å etablere bedriften utenlands. 

Skape leverer opplæring og rådgivning for deg som ønsker å starte bedrift. De gir deg en oversikt over ulike tilbud i Rogaland, og kan også henvise deg til annen nyttig informasjon som har relevans for bedriftsetablering.

Altinn har samlet det du trenger å vite for å etablere deg som næringsdrivende og drive næringsvirksomhet i Norge. De kan veilede deg gjennom det offentlige regelverket og tipser deg om støtteordninger og hjelpemuligheter. Du finner også lenker til skjemaer, lovtekster og fordypning hos andre. 

Validé er en del av kompetansemiljøet på Ullandhaug. Valide er en innovasjons- og inkubatorvirksomhet som hjelper med å omsette gode ideer til vekstbedrifter.

Pin It on Pinterest