Avduking av kultursti med byhistoriske skilt

Offisiell avduking av kultursti med byhistoriske skilt blir 12.september kl 12 i Paviljongen. Kulturstien åpnes ved ordfører, og deretter vil museumdirektør Leif Dybing holde et foredrag.

Nytt prosjekt: kultursti med byhistoriske skilt

Aktører i næringslivet og Eigersund kommune har gått sammen om å belyse mulighetene for «Kultursti med byhistoriske skilt i Egersund». Arbeidet gjennomføres i samarbeid med Dalane Folkemuseum og byantikvaren i Eigersund kommune.

Reiselivsstrategi – valg av fire fyrtårn

Tirsdag den 18.februar samlet Eigersund Næring og Havn reiselivsrepresentanter fra næringslivet, Magma Geopark, Dalane Friluftsråd, kommunen og Dalane Folkemuseum for å informere om nye prosjekter som det arbeides med innen reiseliv.

Stort besøk i sommer

Til tross for den spesielle situasjon i år, så har det vært overraskende mange besøkende i Egersund.

Turistkontoret har åpnet dørene

Turistkontoret åpnet dørene den 2.juni i nyoppussede lokaler i bygget kjent som Grøsfjeld i Storgaten 7.

Utallige muligheter for uteaktiviteter på Eigerøy

Kystlandskapet på Eigerøy og turmulighetene langs idylliske Nora- og Søra Sundet kan sterkt anbefales. Her finner du innholdsrike friluftsområder som passer for ulike aktiviteter som fiske, bading, camping og mye mer.

Historisk vel bevart trehusbebyggelse

Opplev minst 10 ulike arkitektoniske stiler i en liten og sjarmerende by! I sentrum kan du finne eksempler på blant annet Louis Seize, sen-empire, jugend og ny klassisisme.

Eigersund Næring og Havn

Turisme

Turist- informasjon

Besøk vårt turistsenter

HVA SKJER

Festivaler og events

Opplevelser

Se og gjøre i Egersund

Gjestehavn

Tilbud for båtturistene

Velkommen til Egersund

Besøk Visit Egersund sine nettsider for en utfyllende oversikt over aktiviteter, overnatting, opplevelser og spisesteder.

Pin It on Pinterest