Gratis offentlig internett i Egersund

Eigersund fikk i vår godkjent en søknad til EU om å opprette en offentlig og gratis sone med trådløst internett i sentrum. Støtten er på 15.000 euro, og skal brukes til installasjon og vedlikehold av det trådløse nettet.

Gratis WiFi i Egersund sentrum

Etter initiativet fra Eigersund Næring og Havn KF, søkte Eigersund kommune om midler i WiFi4EU prosjektet for etablering av gratis WiFi soner i sentrum. EU-kommisjonen publiserte 14. mai resultatene av andre runde i denne konkurransen. Eigersund kommune nådde fram i konkurranse og mottar 15.000 euro til etablering av offentlige Wifi-soner.

Utallige muligheter for uteaktiviteter på Eigerøy

Kystlandskapet på Eigerøy og turmulighetene langs idylliske Nora- og Søra Sundet kan sterkt anbefales. Her finner du innholdsrike friluftsområder som passer for ulike aktiviteter som fiske, bading, camping og mye mer.

Historisk vel bevart trehusbebyggelse

Opplev minst 10 ulike arkitektoniske stiler i en liten og sjarmerende by! I sentrum kan du finne eksempler på blant annet Louis Seize, sen-empire, jugend og ny klassisisme.

Eigersund Næring og Havn

Turisme

Turist- informasjon

Besøk vårt turistsenter

HVA SKJER

Festivaler og events

Opplevelser

Se og gjøre i Egersund

Gjestehavn

Tilbud for båtturistene

Velkommen til Egersund

Besøk Visit Egersund sine nettsider for en utfyllende oversikt over aktiviteter, overnatting, opplevelser og spisesteder.

Pin It on Pinterest