Kjersti Søyland Bye, Anne Vigdis Ellingsen, Knut Sirevåg og Geir Sølve Hebnes Sleveland under bedriftsbesøk på Grand hotell Egersund.

Besøk hos lokale bedrifter

20/08/2024

Denne uken har daglig leder Anne Vigdis Ellingsen og styreleder Knut Sirevåg fra Eigersund Næring og Havn, sammen med mulighetsutvikler Kjersti Søyland Bye fra Eigersund kommune, vært på besøk hos to spennende, lokale bedrifter: Skandsen Bygg og Grand Hotell Egersund.

Skandsen Bygg er et fleksibelt byggefirma i Egersund som spesialiserer seg på byggfornyelse, ombygging, reparasjon og vedlikehold. Med en imponerende ordrereserve og mange spennende planer på gang, er de snart klare for å flytte til nye lokaler på Eie! Daglig leder Oddleif Skandsen og Willy Løyning delte mange positive nyheter om bedriftens fremtid.

Grand Hotell Egersund, som har drevet hotelldrift siden 1878, er et historisk landemerke med 16 bygg og 101 unike hotellrom. Hotellet er kjent for sin kombinasjon av tradisjon og modernitet, med en restaurant, vin- og cocktailbar, vinkjeller og et førsteklasses kjøkken. Under vårt besøk fortalte daglig leder Geir Sølve Hebnes Sleveland at hotellet snart vil introdusere et nytt og spennende matkonsept i løpet av høsten. Vi ser frem til å oppleve det nye tilbudet! 

To sammensatte bilder. Kjersti Søyland Bye, Anne Vigdis Ellingsen, Knut Sirevåg og Geir Sølve Hebnes Sleveland under bedriftsbesøk på Grand hotell Egersund til venstre. Oddleif Skandsen og Willy Løyning hos Skandsen bygg til høyre.

Bilde til venstre: Kjersti Søyland Bye, Anne Vigdis Ellingsen, Knut Sirevåg og Geir Sølve Sleveland under bedriftsbesøk på Grand Hotell Egersund til venstre.

Bilde til høyre: Oddleif Skandsen og Willy Løyning hos Skandsen Bygg.

Eigersund Næring og Havn KF

Postadresse:
Eigersund næring og havn KF
Postboks 117
4379 Egersund

Besøksadresse:
Strandgaten 2, Egersund