Er du vår nye digital markedsfører/prosjektleder for Egersundregionen.no?

Egersundregionen dekorativt banner

Vil du være med å styrke og videreutvikle den digitale plattformen Egersundregionen.no? Vi har ledig et 2-årig engasjement som digital markedsfører/prosjektleder.

Allerede har 32 virksomheter blitt med i Egersundregionen.no, en portal som synliggjør jobb- og bomulighetene og styrker attraktiviteten for å bo, leve og jobbe i regionen.​ Vi har som mål å få mennesker til å flytte til Egersundregionen, gjerne unge voksne etter at de er ferdige med studiene og har noe jobberfaring​. Vi skal synliggjøre de spennende jobbmulighetene både innen privat næringsliv og det offentlige samt de unike bo- og levekvalitetene regionen har.

Du er en engasjert person som er stolt av Egersundregionen og skal være med å rekruttere flere medlemmer og ha ansvar for digital markedsføring og gjennomføring av markedsaktiviteter. Du har god forståelse for markedsføring i sosiale medier og er flink på å formidle budskap skriftlig og muntlig.

Hos oss er det viktig at du er selvgående og tar eierskap i oppgaver og til overordnede mål. Vi ser etter deg som har evnen til å engasjere våre målgrupper gjennom innhold og budskap som treffer! Du har et høyt aktivitetsnivå og trives med å ha mange baller i lufta.