Et godt bidrag til Eigersund Næring og Havn

Lovise Hetland holder presentasjon under seminar om mineralforekomster i Dalane

En epoke er over, og nye muligheter i arbeidslivet venter for Lovise Hetland som har tilbrakt sommeren og høsten hos Eigersund Næring og Havn KF. Nå skal hun videre i arbeidslivet hvor nye utfordringer venter.  

Hun ble ansatt via Egersundregionen.no sitt sommerjobbprogram, hvor bedrifter søker etter sommeransatte til innovative arbeidsoppgaver. Via programmet fikk hun jobben som prosjektmedarbeider hos ENHKF.  

Lovise har denne tiden arbeidet med flere prosjekter innenfor logistikk ved Egersund havn. Ved å møte bedrifter, samle informasjon og produsere dokumentasjon, har hennes arbeid vært nyttig og kan tas i betraktning i forhold til ENHKF’s strategi og utvikling. I slutten av perioden har hun i tillegg også hatt arbeidsoppgaver innen mobilisering- og samfunnsutviklingsprosjektet Egersundregionen.no, hvor flere bedrifter har blitt kontaktet av henne for en prat om prosjektet.  

Det har ifølge Lovise vært en meget givende og lærerik tid, hvor hun som nyutdannet med Master i Energi, Miljø og Samfunn har i sin stilling i ENHKF fått bidratt med sin kunnskap, samt fått samlet store mengder lærdom og verdifulle erfaringer som hun kan ta med seg videre.  

«Jeg har fått muligheten til å få arbeide innen Egersunds mangfoldige og yrende næringsliv. Ved å ha blitt inkludert i prosesser og diskusjoner, har jeg fått samlet verdifulle erfaringer som jeg nå tar med meg videre i arbeidslivet. «, sier Lovise. 

Vi takker for tiden hun har vært her i ENHKF, og vi ønsker henne masse lykke til videre.