Høstmøte Egersundregionen

Egersundregionen er en digital plattform som synliggjør jobbmulighetene og fremmer attraktivitet av å bo i regionen. Målet er å motivere unge mennesker å flytte til Egersund etter at de er ferdige med studiene. På denne måten ønsker vi å tiltrekke oss flere innbyggere med høyere utdanning og forebygge at de flytter ut.

Prosjektet ble satt i gang av omstillingskommunen og ble i 2020 overtatt av Eigersund Næring og Havn. Den 26.november inviterer vi våre nåværende og potensielle partnere til et høstmøte på Grand hotell.

På dette møtet vil det blant annet bli presentert erfaringer og resultater fra 1.driftsår av plattformen (ved Megabite) samt inspirasjon og erfaringer fra Haugesundregionen.no (ved Jannicke Kvarven digitalt). Deretter vil det være diskusjon rundt planlegging av aktiviteter for 2021, gode forslag til artikler og videoer, samt rekruttering av flere partnere.

Er du interessert i å være partner i Egersundregionen? Meld deg gjerne på høstmøtet den 26.november kl 12-15. Send mail til juste@eigersund.kommune.no

Vel møtt!