Møt vår nye maritime sjef!

Etter tre spennende uker med intervjuer har vi endelig landet på hvem som skal overta som maritim sjef når Ove Romslo pensjonerer seg. Det er en person som mange  kjenner til, da han for noen år siden var aktiv politiker. Han satt også i styret i Næring og Havn under etableringen av selskapet. Nå jobber han som prosjektleder for det mest prestisjefylte prosjektet i Navico. Ny maritim sjef i Eigersund Næring og Havn er Tommy Bjellås, som starter i jobben 1.desember 2020.

Daglig leder i foretaket, Anne Vigdis Ellingsen, er svært godt fornøyd med å ha fått Tommy Bjellås med på laget. Hans hovedoppgaver vil være å drifte og videreutvikle den maritime avdelingen i foretaket. «I utvelgelsen av ny maritim sjef har vi lagt stor vekt på å finne en person som kan være en aktiv pådriver for videreutvikling av Egersund havn, og vi tror Tommy er rett mann på rett plass», sier Ellingsen. 

Om forventninger til ny jobb sier Bjellås følgende: «Det er mye spennende som skal skje fremover og jeg har store forventninger til at jeg nå kan bidra til å ytterligere modernisere Egersund havn. Jeg ser også frem til å bli en del miljøet i Eigersund Næring og Havn, hvor en har et dynamisk og fremtidsrettet arbeidsmiljø. Vi har alle forutsetninger for sammen å lykkes i å utvikle nye arbeidsplasser og tilflytning til kommunen.»

Tommy vil få en meget sentral lederrolle med ansvar for drift og utvikling av Egersund havn. Det vil være varierte arbeidsoppgaver og mange spennende prosjekter. Arbeidssted er havnekontoret i Egersund, Strandgaten 2.

Vi ønsker Tommy velkommen til Eigersund Næring og Havn!

Profilbilde Tommy Bjellås