Nyskaping- og sommerjobb

Illustrasjonsfoto Sommerjobb Egersundregionen

Hva er nyskaping- og sommerjobb prosjektet?
Næringsliv og kommune har gått sammen om å skape nye arbeidsplasser og befolkningsvekst gjennom Egersundregionen. Nå ønsker vi å få med ledende bedrifter og kommuner med på laget for å skape unike sommerjobber til studenter. Vi ønsker å tilby attraktive sommerjobber til dyktige studenter innen ledelse, entreprenørskap, teknologi- og ingeniørfag, digitalisering m.m. som skal løse konkrete utfordringer i din bedrift. Studentene ansettes for 4-6 uker og skal bidra til idétilfang og nyskaping. Erfaringer og resultater fra tilsvarendesommerjobb prosjekter er meget gode.

Hva vil din bedrift oppnå med å være med?
Gjennom sommerjobb prosjektet vil din bedrift få hjelp til å løse utfordringer gjennom nytenkning fra høykvalifiserte studenter. I tillegg har din bedrift mulighet til å knytte nettverk og rekruttere fremtidig arbeidskraft. Vårt mål er at sommerjobb prosjektet skal bidra til å sette næringslivet i Egersundregionen på kartet som fremtidig spennende plass å jobbe og bo.

Hvordan bli med?
Vi ønsker i første omgang å få med 5 til 10 aktuelle bedrifter i sommerjobb prosjektet. Det eneste din bedrift trenger å gjøre er å legge til rette for en utfordrende sommerjobb med fokus på nyskaping. Egersundregionen vil ta seg av markedsføringen og organiseringen rundt sommerjobb prosjektet.

› Kontakt oss også dersom du har andre sommerjobber eller ledige stillinger, så synliggjør vi dem på egersundregionen.no.

Se informasjon om tilsvarende prosjekt på sildikonvalley.no

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt med næringssjef
Anne Vigdis Ellingsen
telefon: 911 17 477
anne.vigdis.ellingsen@eigersund.kommune.no

Illustrasjonsfoto Sommerjobb Egersundregionen