Illustrasjonsfoto Sommerjobb Egersundregionen

Vi lanserer prosjektet SommERjobb 2021!

15/02/2021
OM PROSJEKTET

Næringsliv og kommune har gått sammen om å skape nye arbeidsplasser og befolkningsvekst gjennom Egersundregionen. Nå ble det satt i gang et nytt prosjekt som handler om attraktive sommerjobber for studenter.

Ledende bedrifter og kommuner i Egersundregionen tilbyr unike sommerjobber til dyktige studenter innen ledelse, entreprenørskap, teknologi- og ingeniørfag, digitalisering m.m. som skal løse konkrete utfordringer i en bedrift. Studentene ansettes for 4-6 uker og skal bidra til idétilfang og nyskaping.

FORDELER FOR BEDRIFTER

Gjennom sommerjobb prosjektet vil en bedrift få hjelp til å løse utfordringer gjennom nytenkning fra høykvalifiserte studenter. I tillegg får en bedrift mulighet til å knytte nettverk og rekruttere fremtidig arbeidskraft. Vårt mål er at sommerjobb prosjektet skal bidra til å sette næringslivet i Egersundregionen på kartet som fremtidig spennende plass å jobbe og bo.

Egersundregionen logo
EN ANNERLEDES SOMMERJOBB

Vi er på jakt etter flinke hoder som blir ansatt i en bedrift for å løse utfordringer bedriften står overfor. Studentene får en unik mulighet til å jobbe med nyskapning, skaffe relevant erfaring og bygge nettverk. I tillegg får de delta på sosiale sammenkomster i sommer.

Ønsker du deg en utfordrende sommerjobb i en av landets mest spennende regioner? Se informasjon om de ulike sommerjobbene og send oss en søknad (flere stillinger kommer).

Illustrasjonsfoto Sommerjobb Egersundregionen