NY DATO: EK22 og Nyskapingsuka i Dalane

Nyskapingsuka i Dalane er et felles konsept for en rekke uavhengige arrangementer som har fokus på innovasjon, entreprenørskap og nye muligheter. Målgruppen er bred: nyetablerte bedrifter og gründere, etablerte bedrifter, elever og andre som har interesse for innovasjon og nyskaping.

Nyskapingsuka er et samarbeid mellom Eigersund Næring og Havn, Energy Innovation, Næringsforeningen, Validé Dalane, U37 Dalane, Skape, Rogaland Fylkeskommune, Dalane Videregående Skole og kommunene i Dalane. Som i fjor, vil det vil være fokus på god og nyttig informasjon for nyetablerere og inspirerende historier fra gründere, men det kommer også andre spennende arrangementer med nye spissede temaer.

Den første Nyskapingsuka i Dalane ble arrangert i januar 2020 og var en stor suksess. I 2021 måtte arrangementet dessverre utsettes flere ganger pga omstendigheter, men det kommer sterkt tilbake i 2022. Nyskapingsuka er planlagt den 31.mars-7.april, med Egersundskonferansen som høydepunkt den 6.april.

Årets program:

31.mars kl 19-22  U37 Dalane: Muligheter 2022 (Grand hotell)
4.april kl 17-20  Etablererkurs fra Skape (Langholmen)
5.april kl 10-14  Nyskapingslunsj (Langholmen)
6.april kl 9-15.30  Egersund-konferansen 2022 (Egersund Arena)

Egersundkonferansen 2022 med Arne Hjeltnes
Velkommen til en inspirerende og lærerik konferanse for alle som er interessert i utvikling og muligheter innen sjømat, reiseliv og fornybar energi som hovedtema.

Konferansen er spekket med gode foredragsholdere innenfor sjømat/lokalmat, samferdsel, reiseliv/attraktivitet og ikke minst fornybar energi. Arne Hjeltnes er konferansier for dagen og bidrar også med egne erfaringer og kunnskap. Bli med på konferansen og bli oppdatert på siste nytt innenfor regionens næringsliv! 

Noen bilder fra Nyskapingsuka i Dalane 2020: konferanse om muligheter i havrommet, EK20, Innovasjonscamp, Nyskapingslunsj.